فارسى - سوره قارعه

قرآن كريم » فارسى » سوره قارعه

اختر القاريء


فارسى

سوره قارعه - تعداد آیات 11
الْقَارِعَةُ ( 1 ) قارعه - الآية 1
آن حادثه کوبنده،
مَا الْقَارِعَةُ ( 2 ) قارعه - الآية 2
و چه حادثه کوبنده‌ای!
وَمَا أَدْرَاكَ مَا الْقَارِعَةُ ( 3 ) قارعه - الآية 3
و تو چه می‌دانی که حادثه کوبنده چیست؟! (آن حادثه همان روز قیامت است!)
يَوْمَ يَكُونُ النَّاسُ كَالْفَرَاشِ الْمَبْثُوثِ ( 4 ) قارعه - الآية 4
روزی که مردم مانند پروانه‌های پراکنده خواهند بود،
وَتَكُونُ الْجِبَالُ كَالْعِهْنِ الْمَنفُوشِ ( 5 ) قارعه - الآية 5
و کوه‌ها مانند پشم رنگین حلاّجی‌شده می‌گردد!
فَأَمَّا مَن ثَقُلَتْ مَوَازِينُهُ ( 6 ) قارعه - الآية 6
امّا کسی که (در آن روز) ترازوهای اعمالش سنگین است،
فَهُوَ فِي عِيشَةٍ رَّاضِيَةٍ ( 7 ) قارعه - الآية 7
در یک زندگی خشنودکننده خواهد بود!
وَأَمَّا مَنْ خَفَّتْ مَوَازِينُهُ ( 8 ) قارعه - الآية 8
و امّا کسی که ترازوهایش سبک است،
فَأُمُّهُ هَاوِيَةٌ ( 9 ) قارعه - الآية 9
پناهگاهش «هاویه» [= دوزخ‌] است!
وَمَا أَدْرَاكَ مَا هِيَهْ ( 10 ) قارعه - الآية 10
و تو چه می‌دانی «هاویه» چیست؟!
نَارٌ حَامِيَةٌ ( 11 ) قارعه - الآية 11
آتشی است سوزان!

كتب عشوائيه

  • تجلی اخلاق اسلامی در سوره‌ی حجراتنویسنده سعی دارد در صفحات این کتاب به صورتی بسیار گذرا به شمه‌ای از جوانب اخلاقی سوره حجرات اشاره کند..از بين سوره‌هاي بزرگ قرآن كريم كه حقايق عقيده، برنامه‌ي شريعت، راه و رسم انسانيت، مرام ادب و الفبای اخلاق را در لابلاي خود دارد سورة «حجرات» مي‌باشد. الله تبارك و تعالي در اين سورة مباركه در کمال صراحت و وضوح به مسلمانان ارشاد مي‌فرمايد: شيوة زندگي شما با سایر انسانها فرق دارد، يعني مسلمانان باید در جامعه‌ي بشری اسوه و نمونه اخلاق باشند، و جامعه‌ي اسلامی نمادی از عدالت اجتماعي، نهایت احترام و ادب با پروردگار عالم، نهایت احترام و تبجیل در مقابل پیک و فرستاده و رسول برگزيده او و نهایت احترام و ادب در مقابل سایر انسانها، باید باشد. هر شخصي كه به الله و رسولش ايمان مي آورد بايد به تمامی معانی اخلاقی و آداب اسلامي آراسته گردد، چنانكه قرآن كريم بدان امر نموده است.

    نویسنده : محمد عبداللطیف انصاری

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/332852

    تحميل :تجلی اخلاق اسلامی در سوره‌ی حجراتتجلی اخلاق اسلامی در سوره‌ی حجرات

  • خرافات وفور در زیارات قبوریکی از بدعتها که هزاران بدعت دیگر را به همراه خود داشته و بیشتر مردم ما به آن مبتلا گشته و عمر و مال خود را در آن صرف کرده اند زیارت قبور و توجه به آن است در اين كتاب مؤلف محترم به بيان اين بدعتها و خرافات پرداخته است.

    نویسنده : آیت الله العظمی سید ابوالفضل ابن الرضا برقعی قمی تهرانی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/287361

    تحميل :خرافات وفور در زیارات قبورخرافات وفور در زیارات قبور

  • تئوری امامت درترازوی نقددر این نوشتار نویسنده می‌کوشد تا نشان دهد که تئوری امامت – آنچنانکه در بین اهل تشیع رایج است – در ترازوی نقد وزنی ندارد و نیازمند به تجدید نظر و بازسازی تئوریک است. توحید، نبوت و معاد اصول سه گانه ایست که تمام مسلمانها بدان اعتقاد داشته و ادعای ایمان بدون آن ناقص خواهد ماند. اما با مرور زمان در بین گروهی از مسلمین نظریة امامت بوجود آمد و کم کم با پر و بال دادن این نظریه آنرا اصلی از اصول دین خویش پذیرفته و برای آن مسایل و فضایل درست کرده اند، و فعلا نیز در تبلیغات رسانه ای اصول سه گانه ای اسلام را تحت الشعاع این فکر قرار می دهند. اما در داخل مذهب شیعه هستند کسانی که بعد از تحقیقات و با رجوع به کتاب و سنت و با استفاده از عقل خویش مسایلی چون امامت و خصوصا غایب شدن یکی از امامان را نپذیرفته و آنرا نقد می نمایند. آقای حجت الله نیکوئی در این کتاب غیبت یکی از امامان و حتی نظریة امامت را به چالش می کشد، و در پرتو عقل و خرد این مسایل را خرافاتی بیش نمی داند. اداره ی سایت عقیده کتاب تئوری امامت در ترازوی نقد تألیف آقای نیکوئی را در این مبحث کتابی مناسب دانسته خدمت شما خوانندگان و دانش پژوهان گرامی تقدیم میدارد.

    نویسنده : حجت الله نیکویی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/287333

    تحميل :تئوری امامت درترازوی نقدتئوری امامت درترازوی نقد

  • در خمسون حديث از أحاديث آدابدر خمسون حديث از أحاديث آداب [ اللباب في خمسين حديثًا من أحاديث الآداب ]: اين كتاب كه (اللباب) يعني لب و مغز هر چيز نام دارد و شامل (50) حديث از احاديث آداب است كه برادر خالد بن عبدالرحمن العسكر آنرا جمع آوري كرده، ما آنرا ترجمه كرديم تا بتوان آنها را حفظ نمود، احاديث آن آسان و كوچك است و در زندگي روزمره هر انساني بكار برده مى‏‏شود. از خداوند خواهانم آنرا براي رضا و خشنودي خود قرار دهد، و بر ما و برادر مؤلف اجر و پاداش بسيار عطا فرمايد.

    نویسنده : خالد بن عبد الرحمن العسكر

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/2189

    تحميل :در خمسون حديث از أحاديث آدابدر خمسون حديث از أحاديث آداب

  • تفسیر آیة الکرسیآیة فوق آیه 255 سوره بقره معروف به آية الکرسی است، و چنانکه در روایات نقل شده است افضل‌ترین آیه قرآن مجید است. در این آیه شریفه، الله سبحانه و تعالی ذات عظیم خود را و صفات و کمالات بدون مانندش را به بندگانش معرفی نموده است

    نویسنده : نعمت الله توحیدی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/263384

    تحميل :تفسیر آیة الکرسیتفسیر آیة الکرسی

اختر اللغة

اختر سوره

كتب عشوائيه

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share