قرآن كريم » فارسى » کتابها » تفسير سورة فاتحه

  • تفسير سورة فاتحه

    حمد و سپاس خدایی را که صاحب همه محامد و خیرات و فضایل است. ستایش شایسته اوست که دارای «اسماء حسنی» و صفات والاست. حمد و سپاس شایسته خدایی که همه ستودنی‌ها را به کامل‌ترین وجه داراست. سپاس مخصوص خدایی است که ما را به اسلام هدایت کرده و توفیق و التزام به خیر و برکات پایبندی به قرآن و سنت در حد توانمان را ارزانی فرمود. سپاس خدایی را که به خاطر خیرات ستودنی است و در هر حال ستوده می‌شود. و شهادت می‌دهم به اینکه خدایی بحق جز خدای یگانه و بی‌شریک وجود ندارد، و به اینکه محمد بنده و فرستاده او، و برگزیده و خلیل وی می‌باشد. درود و سلام خدا بر او و آل و اصحاب او و – تا روز قیامت – بر کسانی که راه آنان را بپیمایند. اما بعد: از خداوند متعال مسألت می‌نمایم که بنده و شما را از زمره کسانی قرار دهد که از قرآن نفع می‌برند و در آن تدبر می‌کنند، کسانی که قرائت، تلاوت، حفظ، تدبر و فهم آن برایشان آسان می‌باشد. و از او مسألت می‌نمایم از قرآن چیزی را به ما بیاموزد که باعث روشنی چشمانمان و گشادگی سینه‌هایمان گردد. ابتدای قرآن کریم سوره فاتحه قرار دارد و لذا اولین جایی که باید تفسیر شود این سوره ارزشمند است، و علاوه بر اینکه باید از جهت قرآن بودن و نیاز به فهم آیات هفتگانه آن تفسیر شود، تفسیر آن از این جهت نیز لازم است که در نماز که بزرگترین ارکان عملی اسلام است باید خوانده شود و برای کسی که به هنگام نماز در آیاتی که می‌خواند و هر چه از علم، فهم و اعتقاد بر زبان می‌راند، تدبر نماید، ثوابش بیشتر می‌شود.

    نویسنده : صالح بن عبد العزيز آل الشيخ

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/44620

    تحميل :تفسير سورة فاتحهتفسير سورة فاتحه

كتب عشوائيه

  • به یاد مصیبت جانسوز وفات رسول اکرم صلی الله علیه و سلّمسخن گفتن درباره رسول خدا – صلی الله علیه و سلّم – چقدر شیرین است! او پیشوای پیامبران و پرهیزگاران و پیشوای پاکان، آخرین پیامبر، سرور بزرگان، و صاحب شفاعت عظمی در روز قیامت، مقام محمود بلندمرتبه، پرچم برافراشته شده [اسلام] و حوض کوثر است. خداوند به او سعة صدر داد و [او را از بند غم و حیرت رها ساخت] و نام و یاد او را بلندمرتبه و گرامی کرد. و بار سنگین را از [دوش] او برداشت و او را از همه زشتی‌ها پاک و منزه نمود. اما مرگ هر شخصیت بزرگی تأثیر فراوانی بر پیروان و دوستداران او دارد. و وفات حضرت محمد صلی الله علیه و سلّم نه تنها بر یارانش (رضی الله عنهم) بلکه بر تمامی امّت اثر گذاشت. ضروری است که ما به هنگام مشکلاتمان، بیاد مصیبت وفات حضرت رسول (صلی الله علیه و سلّم) باشیم و در آن تأمل کنیم؛ زیرا وفات ایشان از بزرگترین مصایب بود.

    نویسنده : القسم العلمي بدار القاسم

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/287634

    تحميل :به یاد مصیبت جانسوز وفات رسول اکرم صلی الله علیه و سلّمبه یاد مصیبت جانسوز وفات رسول اکرم صلی الله علیه و سلّم

  • گفتگویی آرام با دوست شیعه امکتابی که پیش روی شما قرار دارد گفتگویی فکری و مناظره‏ای عقلی و منطقی است که به صورت سؤالهای عقلی و استدلال منطقی؛ طرح شده و بنده قبل از هر چیز به منظور رضای پروردگار، سپس بهره‏وری و استفاده برادران مسلمانم، اعم از شیعه و سنی

    نویسنده : عمر الشمری

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/275369

    تحميل :گفتگویی آرام با دوست شیعه امگفتگویی آرام با دوست شیعه ام

  • پژوهشی در نهج البلاغهاین کتاب در واقع بررسی کتاب نهج البلاغه می باشد که شیعیان ادعا می کنند همه اش سخنان علی رضی الله عنه در آن می باشد.

    نویسنده : صالح درویش

    مترجم : محمد ابراهیم کیانی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/320561

    تحميل :پژوهشی در نهج البلاغهپژوهشی در نهج البلاغه

  • حکایت مناظره ای تاریخی - تحریف قرآن نزد شیعهو به اعتقاد همه علمای اسلام هر کس کوچکترین شکی در کلام الله بودن آیه های قرآنی داشته باشدو یا یک لفظ از قرآن را انکار نماید یا بگوید آیه ای به قرآن افزوده شده است و یا چیزی از آن کم شده است و یا الفاظی تغییر داده شده اند از دائره اسلام خارج شده و کافر می گردد...فرقه رافضه که به ظاهر خود را مسلمان می نامد به دلائل مختلفی از جمله عقیده کافرانه امامت و تکفیر و اهانت اصحاب و ازواج پیامبر و عقیده باطل تحریف قرآن فرقه ای کافر و خارج از دائره اسلام است این گروه معتقدند که قرآن تحریف شده است

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/317625

    تحميل :حکایت مناظره ای تاریخی - تحریف قرآن نزد شیعهحکایت مناظره ای تاریخی - تحریف قرآن نزد شیعه

  • آل بیتاهل بیت پیغمبرصلی الله علیه وسلم شامل همسران و دختران ایشان ودامادش علی مي شود وگفته شده آل بیت پیغمبر یعنی همسرانش ومردانی که جزو خانواده اش می باشند اهل لغت گفته اند اهل الرجل خانواده مرد یعنی زنان وفرزندان ونزدیکان وی مي باشد

    نویسنده : عثمان بن محمد الخميس

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/263825

    تحميل :آل بیتآل بیت

اختر اللغة

اختر سوره

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share