قرآن كريم » فارسى » کتابها » مختصری در عقیده اسلامی

  • مختصری در عقیده اسلامی

    اين كتاب درباره عقیده اسلامی و توحید می باشد و براستي كه علم توحيد، با شرافت ترين علوم و داراي بيشترين احترام است؛ و از لحاظ نيازمندي به آن در ميان علوم، لازم ترين آن ها مي باشد؛ زيرا علم به خداوند تعالى، و أسماء او، و صفت هاي او، و حقوق وي بر بندگانش و كليد راه به سوي خداوند متعال و پايه ي شرايع او مي باشد

    نویسنده : محمد صالح العثیمین

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/253850

    تحميل :مختصری در عقیده اسلامیمختصری در عقیده اسلامی

كتب عشوائيه

  • عقیدۀ مسلمان در پرتو قرآنحکمت وفلسفه پیدایش انس وجنّ عبادت وبندگی است ، یعنی الله تعالی انسانها وجنّیات را بخاطرعبادت وبندگی آفریده است ، تا او را عبادت کنند و باو تعالی شریک نیاورند. طوریکه می فرماید: ﴿وَ مَا خَلَقتُ الجِنّ َوَالإ نسَ إلاّ لِیَعبُدُونَ﴾ ترجمه : من انس وجنّ را نیافریدم جز برای اینکه عبادتم کنند.

    نویسنده : نعمت الله وثیق

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/277127

    تحميل :عقیدۀ مسلمان در پرتو قرآنعقیدۀ مسلمان در پرتو قرآن

  • باطل کننده‌های معاصر روزهباطل کننده‌های معاصر روزه : اين كتاب شامل توضیح بعضی از باطل کننده‌های معاصر روزه و تبیین آنها و ترجیح اقوال علماء پیرامون آن مى‌باشد.

    نویسنده : خالد بن علي المشيقح

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/174496

    تحميل :باطل کننده‌های معاصر روزهباطل کننده‌های معاصر روزه

  • راهنمای مسلمان عابد در حكم نماز جمعه و جماعت در مساجداما بعد يكي از امور تشديد كنندة غربت دين، سبك شمردن و تنبلي در زمينه نماز و عدم حضور در نماز جمعه و نماز جماعت م يباشد. به گون هاي كه بسياري از مردم، در خواندن نماز سستي م يكنند و آن را به صورت جماعت در مساجد ادا نمي كنند. حتي بعضي از آنها به نماز جماعت در مسجد معتقد نيستند و آن را در خانه مي خوانند. از آنجايي كه دلايل وجوب نماز جماعت و نماز جمعه را در كتاب و سنت بسيار فراوان ديدم، بيان آن براي برادران نمازگزارم را نصيحتي و امر به معروف يافتم. به همين دليل آن را در قالب رسالة كوچكي تدوين كردم تا به آساني در ميان مردم منتشر شود. از خداوند مي خواهم كه اين عمل مرا بپذيرد و اميدوارم كه اين كار خالصانه براي رضاي او باشد و من، و والدينم و همه مسلمانان را مورد مغفرت قرار دهد.

    نویسنده : عبد العزيز بن محمد بن عبد الله العريفي

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : وزارة الشؤون الإسلامية والأوقاف والدعوة والإرشاد

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/1153

    تحميل :راهنمای مسلمان عابد در حكم نماز جمعه و جماعت در مساجد

  • حكمت و فقه روزه (همراه با مسائلى درباره زكات فطر)با توجه به آرا و نظریات مختلف علمای اسلام در مسایل فقهی عموماً و در مورد زکات فطر خصوصاً که محل احترام و ارزش هستند، از جهاتی قابل نقد، بررسی، تجزیه، تحلیل و ترجیح نیز می‌باشند، چون همة مردم قدرت استنباط احکام را ندارند و همچنین توانایی نقد و بررسی آرا و نظریات را ندارند، با مشاهده شدن بلاتکلیفی بسیاری از مردم در چگونگی پرداخت فطریة خود و تماس مکرر و اصرار عده‌ای بر اظهار نظر در این فریضة الهی، شرعاً نوشتن این مطالب را هر چند کم است ولى مورد لوزم مى‌باشد.

    نویسنده : عبدالعزیز قاضی زاده

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/174494

    تحميل :حكمت و فقه روزه (همراه با مسائلى درباره زكات فطر)حكمت و فقه روزه (همراه با مسائلى درباره زكات فطر)

  • مختصر خمس از نظر حدیث و فتوی(خلاصه‌ای از کتاب حقایق عُریان در اقتصاد قرآن «خُمس») با نگاهی دقیق و تدبّری عمیق به کتاب خدا و سنّت رسول الله صلی الله علیه وسلم به آسانی روشن می‌شود که زکاة و خُمسی که اکنون بین مردم‌ها معروف و معمول است چندان ارتباطی به دین مبین اسلام که یگانه شاهراه سعادت دارین و تنها طریق وصول به فوز و فلاح نشأتین است، ندارد. بلکه می‌توان گفت پاره‌ای از آن ساخته‌ی آراء و بافتة أهواء رجالی است که چندان به حکمت احکام و حُرمت و عظمت اسلام توجهی نداشته‌اند! و از تعصبات جاهلانه و یا سیاست خصمانه‌ی عدّه‌ای مُغرض مایه می‌گیرد.

    نویسنده : حیدر علی قلمداران

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/364875

    تحميل :مختصر خمس از نظر حدیث و فتویمختصر خمس از نظر حدیث و فتوی

اختر اللغة

اختر سوره

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share