قرآن كريم » فارسى » کتابها » گفتگویی آرام و مفید بین محمد و احمد

  • گفتگویی آرام و مفید بین محمد و احمد

    و باید دانست که مسلمان هوشیار و فهمیده است، و ساده و احمق نیست که هر چه می ‌شوند باور کند، بنابراین مسلمان اقوال را بررسی می ‌کند و آنگاه آنها را می ‌پذیرد؛ چون این مسئله مربوط به دین است و ما روز قیامت از آن پرسیده خواهیم شد، از اینرو مؤمن با حق همراه است و هر کجا حق برود او نیز به همان سوگام بر می‌دارد

    نویسنده : عبد الله عبد الرحمن الراشد

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/261335

    تحميل :گفتگویی آرام و مفید بین محمد و احمدگفتگویی آرام و مفید بین محمد و احمد

كتب عشوائيه

  • مکتب در فرآیند تکامل [نظری بر تطور مبانی فکری تشیع در سه قرن نخستین]بحران و تثبیت در دوره تکوینی اسلام شیعی؛ ابوجعفر ابن قبه رازی و سهم او در اندیشه شیعی امامی کتابی نوشته آیت الله سیدحسین مدرسی طباطبایی است که به سال 1993 از سوی انتشارات داروین در شهر پرینستون چاپ شد. این کتاب درباره مفهوم امامت و تکامل آن نزد شیعیان است. پیدا است که در این موضوع آثار زیادی به نگارش درآمده ولی مدرسی باورهای مختلف درباره امامت و غیبت را برای نخستین بار مورد مطالعه تاریخی قرار داده است. در واقع کتاب او یک تاریخنگاری برای اندیشه امامت است.

    نویسنده : حسین مدرسی طباطبایی

    ناشر : المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/384036

    تحميل :مکتب در فرآیند تکامل [نظری بر تطور مبانی فکری تشیع در سه قرن نخستین]

  • زنان پیرامون پیامبر صلی الله علیه وسلمکتاب زنان پیرامون پیامبر صلی الله علیه وسلم سیرت زنان مشهور در عصر پیامبر بزرگوار را به همة شما خواهران و مادران تقدیم می‌کنیم؛ زنان پاکی که در پی‌ریزی این بنای عظیم اسلامی مشارکت ورزیده اند...امیدوارم, که از زندگانی این زنان درس بگیریم و روش زندگی آنان را برای بوجودآوردن نسل مسلمان دنبال کنیم, که آن‌ها سیرة نخستین اسلامی ر احیاء می‌کنند، و مردم را از عبادت بندگان به عبادت خدای واحد واز ظلم‌ها به عدل اسلام و از دنیای بسته به دنیای باز می‌آورند.

    نویسنده : محمود مهدی استانبولی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/309749

    تحميل :زنان پیرامون پیامبر صلی الله علیه وسلمزنان پیرامون پیامبر صلی الله علیه وسلم

  • ای خواهر مسلمان چه کسی شما را به حجاب امر نموده است؟اين كتاب را كه به عنوان اى خواهر مسلمان! چه کسي شما را به حجاب امر نموده است؟ بانضمام رهنمود هايى به زنان مسلمانان در مورد تبرج و بى حجابى به خواهران مؤمن و مسلمانمان تقديم مي كنيم

    نویسنده : محمد صالح العثیمین

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/324563

    تحميل :ای خواهر مسلمان چه کسی شما را به حجاب امر نموده است؟ای خواهر مسلمان چه کسی شما را به حجاب امر نموده است؟

  • زندگانی پیامبرانهرگاه انسان خردمند و روشنفكر در آفرينش اين همه زمين و آسمان، ماه، خورشيد، ستارگان و به طور كلي آفرينش همه موجودات و نظم پيچيده و دقيقي كه در ذره ذره‌ي آنها تعبيه شده است، مورد دقت و تفكر قرار دهد، به اين نتيجه مي‌رسد كه اين عالم داراي آفريننده‌اي بس عظيم و كاملي است كه از هر عيب و نقص و عجز و ناتواني به دور است و از طرف ديگر چون انسان در واقع راجع به مسائل مربوط به عالم برزخ، قيامت، معاد، سعادت و شقاوت خود هيچ گونه شناختي ندارد و عقل و استعدادهاي بشري به تنهايي براي هدايت انسان در عرصه زندگي كافي نيست. الله متعال می فرماید: «پيامبراني بشارت‌دهنده و بيم‌دهنده فرستاديم تا اين كه بعد از آمدن پيامبران حجت بر مردم تمام شود و آنان عذري نداشته باشند و خداوند شكست‌ناپذير و حكيم است». (نساء / 165) پس پیامبران برای رساندن توحید و احکام الهی فرستاده شده اند که ما با مطالعه زندگانی آنها بیشتر با پیامبران الهی آشنا می شویم

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/316512

    تحميل :زندگانی پیامبرانزندگانی پیامبران

  • تصحيح يك اشتباه تاريخي درباره وهابيتبی‌تردید کتاب (تصحيح خطأ تاريخي حول الوهابية) نوشتة دکتر محمد بن سعد الشویعر کتاب خوب و مفیدی است که نویسنده در آن به رد و ابطال شبهاست و افتراهای دروغین و ظالمانه‌ای که از سوی دشمنان کنیه توز اسلام به شیخ الإسلام محمد بن عبدالوهاب رحمه الله و دعوت تجدیدی‌اش نسبت داده می‌شود پرداخته است. آنان از نام (وهابیت) یا (وهبیت) سوء استفاده می‌کنند که نام فرقه‌ای از اباضیه (خوارج) است که به عبدالوهاب بن رستم نسبت داده می‌شود. در قرن دوم هجری به دشمنی با اهل سنت و مخالفت با تعالیم اسلام ظهور کرد و در شمال آفریقا انتشار یافت. مؤلف در این کتاب ثابت کرده است که نامگذاری دعوت شیخ محمد بن عبدالوهاب به وهابیت به دو دلیل اشتباه است. 1- اشتباه تاریخی. 2- اشتباه لفظی. وهابیتی که علمای اسلام مردم را از آن بر حذر داشته‌اند، در قرن دوم هجری بود، همچنین وهابیت نسبت دادن فرقه به نام پدر فرد است کاملاً اشتباه است. زیرا این کار نسبت دادن شیء به غیر اصل خودش است. همچنین توصیه می‌کنیم که این کتاب، جهت خدمت به اسلام، نشر علم شرعی و رد شبهاست و ادعاهای دشمنان دعوت شیخ محمد بن عبدالوهاب رحمه الله از سوی دوستان اعم از دعوتگران و دیگر کسانی که توانایی ترجمه آن را دارند، به زبانهای دیگر ترجمه شود. هرگاه صحت ترجمه و خالی بودن آن از اشکال محرز شود، ریاست این مرکز آماده همکاری کامل، بازنگری و کمک به چاپ ترجمه کتاب خواهد بود. از خداوند می‌خواهیم که قلب‌ها و اعمال ما را اصلاح، دینش را یاری و شعارش را چیره نماید و دشمنان اسلام را در همه جا خوار و نابود سازد. او شنوا و نزدیک است.

    نویسنده : محمد بن سعد الشويعر

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/1157

    تحميل :تصحيح يك اشتباه تاريخي درباره وهابيتتصحيح يك اشتباه تاريخي درباره وهابيت

اختر اللغة

اختر سوره

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share