خیانت در گزارش تاریخ
اين کتاب را به آنانکه در نيافته اند آسانگيري بر شدّتِ عمل، در اسلام غلبه دارد، و به آنانکه ميپندارند پيامبر اسلام بهنگام قدرت، لطف و ملايمت را ترک نمود، و به آنانکه از عفوهاي حيرتانگيز و کرامتهاي شگفت محمّد -صلى الله عليه وآله وسلم- بيخبرند، و به آنانکه دليل جنگ و شرط صلح را در اسلام نميشناسند، و به آنانکه از تفاوت ميان: «سياست دنيوي و سياست نبوي» ناآگاهند، و به آنانکه مايلند پاسخ دعوتگران اسلامي را در برابر خاورشناسان مغرض ببينند، تقديم ميکنمنویسنده : مصطفی حسینی طباطبایی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/267516
كتب عشوائيه
- دعوت مسیحیان به توحید در پرتو تعالیم قرآن و انجیلفراخواندن مسیحیان به توحید، دعوت شگفتی نیست و نباید مایة خشم و موجب رنجش آنان شود، زیرا هر چند مسیح علیه السلام خود منادیِ یکتاشناسی و یکتاپرستی بود اما مسیحیا بعد از وی به گمراهه رفتند، در این کتاب با روش دعوت مسیحیان به توحید آشنا می شود
نویسنده : مصطفی حسینی طباطبایی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/267685
- تاریخ آل و اصحاب را چگونه بخوانیم؟اين كتاب شامل پنج فصل می باشد: فصل اول: اسباب کوتاهی در خواندن تاریخ. فصل دوم: قواعد در پاسخ گفتن به شبهات پیرامون تاریخ اهل بیت و صحابه. فصل سوم: قواعد در پاسخگفتن به شبهاتی که پیرامون اهل بیت مطرح میشود. فصل چهارم: مهمترین کتابهای معتبر و معتمد در تاریخ اسلامی. فصل پنجم: کتابهایی که درخشش تاریخ اسلام را مشوه کرده است.
نویسنده : عبد الكريم حربی
ناشر : مرکز بحوث مبره آل و اصحاب - کویت
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/364883
- یادآوریهای مهم پیرامون منهیات شرعیاين رساله بعضي از مخالفتهاي متنوع شرعي را نشان ميدهد که شامل امور مختلفي از جمله انواع شرک وگناهان کبيره و صغيره ميشود، با ذکر دلايل هر کدام از کتاب و سنّت، به علاوه تفصيلهايي هم دارد و همچنين حالتهاي واقعي را بيان کرده و صورتهاي مختلفي را براي مردم در اين گناهان توضيح داده است.
نویسنده : محمد صالح المنجد
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255883
- احادیثی در فضایل خلفای راشدینصفحات تاریخ اسلام به مشیت الله تعالی بگونه ای رقم زده شد که بعد از وفات رسول الله، بهترین اصحاب او به خلافت برسند تا از اسلام نوپا در قبال اعداء الله و رسولش دفاع کنند و ایادی این معاندین را قطع نمایند. خلفای راشدین المهدیین در انجام این وظیفه خوش درخشیدند و علاوه بر جهاد با اعداء داخلی از مرتدین و مدعیان کذاب رسالت، توانستند ملک خبیث صاحب آن یدی که رساله رسول الله را پاره کرده بود را بر باد دهند و مردم مملکت فارس را از این یوغ ظلم و جور آزاد و رها سازند و تعالیم الهی اسلام را بر آنان عرضه دارند تا هر کس که خواهد از شرک مجوسی دست کشد و بر توحید اسلامی مشرف شود. و همین خلفای راشدین المهدیین بودند که در زمان خلافت آنان و به امرشان هیمنه روم فرو ریخت و همانان مسلمین را برای اسقاط بنیان حکومتها و حکام ظالم، متحد و جمع کردند تا ندای اسلام بر أسماع خلق عالم برسد تا بر آنان اختیار دیگری بنام اسلام در سعادت دنیوی و اخروی مهیا گردد.
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/316329
- اهل بیت علیهم السلام از منظر محمد بن عبدالوهاب و دعوتگران اهل نجدبرای خانواده پیامبر صلی الله علیه وسلم بر امت حقی است که غیر آنان در آن حق شریک نیستند و مستحق محبت و دلسوزی بیش از حدی هستند که سایر قریش مستحق آن نیستند و قریش مستحق چیزی هستند که قبایل دیگر مستحق آن نیستند
نویسنده : خالد الزهرانی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/263838












