قرآن كريم » فارسى » کتابها » گفتگویی آرام با دکتر محمد حسینی قزوینی شیعه اثنا عشری

  • گفتگویی آرام با دکتر محمد حسینی قزوینی شیعه اثنا عشری

    کتابی که پیش رو دارید گفتگویی است که اینجانب با یکی از علمای شیعه امامی انجام داده‌ام که در میان شیعیان ایران از جایگاه علمی بالایی برخوردار است و اینجانب با او رفاقت و دوستی دارم و او هر وقت که به مکه مشرف می شود به دیدارم می‌آید، و اگر این مطالب مربوط به مسئله‌ای عقیدتی نمی‌بود که دانستن آن برای هر مسلمانی – چه شیعه و چه سنی – مهم است من آن را چاپ و نشر نمی‌کردم.

    نویسنده : احمد غامدی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/286745

    تحميل :گفتگویی آرام با دکتر محمد حسینی قزوینی شیعه اثنا عشریگفتگویی آرام با دکتر محمد حسینی قزوینی شیعه اثنا عشری

كتب عشوائيه

  • ابوهریره، همراه و دوستدار پیامبر صلی الله علیه وسلمدر این نوشته مختصر از یکی از صحابه بزرگوار که زبان‌های بد او را هدف قرار داده و به تهمت‌های دروغین و بیمار گونه¬ای که ناشی از تعصب عمیق است، متهم کرده‌اند سخن خواهیم گفت. این صحابی بزرگوار همراه و خادم رسول الله صلی الله علیه وسلم و حافظ سنت ایشان ابوهریره رضی الله عنه است.

    ناشر : مرکز بحوث مبره آل و اصحاب - کویت

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/364887

    تحميل :ابوهریره، همراه و دوستدار پیامبر صلی الله علیه وسلمابوهریره، همراه و دوستدار پیامبر صلی الله علیه وسلم

  • آموزش حج و عمره ( همراه با تصوير )آموزش حج و عمره ( همراه با عكس ) : حج ركن پنجم از اركان اسلام است، و تمامی أمت اسلام از عصر نبوت بر وجوب حج اقرار دارند و آنهم بر مسلمان بالغ و عاقل و آزاد كه استطاعت مالی و بدنی داشته باشد حج و عمره برای كسی كه نیت خود را برای الله جل جلاله خالص كند، و اعمال آنرا بطوری كه در قرآن و سنت شریف آمده انجام دهد، فضیلت بسیار بزرگی را دارد. مختصرى از كتاب.

    نویسنده : طلال بن أحمد العقيل

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com - موقع مناسك http://www.mnask.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/185820

    تحميل :آموزش حج و عمره ( همراه با تصوير )

  • تحفه اثنا عشریاين رساله‌اى است در كشف حال شيعه و بيان اصول و مآخذ مذهب ايشان و طريق دعوت ايشان ديگران را به مذهب خود و بيان اسلاف ايشان و رواة اخبار و احاديث ايشان و بيان نبذى از عقايد ايشان در باب الوهيت و نبوت و امامت و معاد و نقل بعضى از مسايل فقهيه ايشان كه مآخذ آنها از اصول ملت حنيفيه مخفى و پوشيده است و ذكر پاره اى از اقوال و افعال ايشان در حق صحابه و ازواج مطهرات و اهل بيت نبوى رحمة الله عليهم اجمعين و اين رساله را تحفه اثنا عشريه نام نهاده شد.

    نویسنده : عبدالعزیز بن ولی الله دهلوی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/258404

    تحميل :تحفه اثنا عشریتحفه اثنا عشری

  • جایگاه نماز در اسلام از دیدگاه کتاب و سنتنماز، ستون دين است و بوسيلة نماز است كه مسلمان از كافر و منافق ازمؤمن، شناخته مي شود. همچنين نماز، اولين چيزي است كه روز قيامت، بنده بخاطر آن محاسبه مي شود

    نویسنده : سعيد بن علي بن وهف القحطاني

    مترجم : عبدالقادر ترشابی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255831

    تحميل :جایگاه نماز در اسلام از دیدگاه کتاب و سنتجایگاه نماز در اسلام از دیدگاه کتاب و سنت

  • درس های از مدرسه رسول الله صلی الله علیه وسلمدر صفحات تاریخ از علامات پیش از نبوت گرفته تا ولادت، دوران شیرخوارگی و نوازدی، کودکی، نوجوانی، جوانی، پیری، ازدواج، پیامبری، اخلاق، حرکات، جنگها، صلحها، نزول فرشته وحی، آیه به آیه قرآن، سخنهای خود او و خلاصه ریز و درشت زندگی او، و حتی آنچه را در مسیر زندگی چندان اثری نیست چون؛ اسب و قاطر و شتر او، شمشیر و زره و عصای او، کفش و لباس او، چه رسد به شکل و شمایل و ریش و موی او.. همه و همه این تفاصیل را صفحات تاریخ برای آیندگان به ثبت رسانیده است. تا بدان جا که با جرأت تمام می‫توان ادعا کرد که یک نقاش برجسته یا صاحب خیال باز، اگر پرتو هیبت زنده آن حضرت بدو اجازه دهد تا تابلوی از آن ذات مبارک در یکی از حالتهای زندگیش چه بر روی ورق یا در عالم خیال نقاشی کند، تصویری که جلوی رویمان خواهد بود با رسول اکرم بیش از نود و نه درصد شباهت خواهد داشت!!..‬‬‬‬‬ این کتابچه هرگز این ادعا را ندارد که گمان برد؛ بحر را در کوزه گرد آورده، بلکه تنها قطره‫ای است ناچیز که بر منقار گنجشککی کوچک از این دریای بیکران برگرفته شده است..‬‬‬‬‬ و حال که شرف این را یافته که شما؛ ای شیفته محمد مصطفی، و ای عاشق پیک آسمان، و ای پیرو و محبوب او، آنرا بدست گیری، تنها می‫خواهد به شما بگوید که راه سعادت را یافته‫ای، از این قطره برگیر و ره اقیانوس پیما. قرآن را در دو دستت و رسول هدایت را در کنارت داشته باش، و یک آیه از قرآن برگیر، سپس در تابلوی متحرک رسول الله بنگر که چگونه آنرا به نمایش گذاشته، و پا بر جای پای او بگذار، تا پله پله بسوی آسمان و رضایت الهی بالا روی..‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ این کتابچه هرگز این ادعا را ندارد که گمان برد؛ بحر را در کوزه گرد آورده، بلکه تنها قطره‫ای است ناچیز که بر منقار گنجشککی کوچک از این دریای بیکران برگرفته شده است..‬‬‬‬‬ و حال که شرف این را یافته که شما؛ ای شیفته محمد مصطفی، و ای عاشق پیک آسمان، و ای پیرو و محبوب او، آنرا بدست گیری، تنها می‫خواهد به شما بگوید که راه سعادت را یافته‫ای، از این قطره برگیر و ره اقیانوس پیما. قرآن را در دو دستت و رسول هدایت را در کنارت داشته باش، و یک آیه از قرآن برگیر، سپس در تابلوی متحرک رسول الله بنگر که چگونه آنرا به نمایش گذاشته، و پا بر جای پای او بگذار، تا پله پله بسوی آسمان و رضایت الهی بالا روی.

    نویسنده : عادل بن علي الشدي

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/344644

    تحميل :درس های از مدرسه رسول الله صلی الله علیه وسلمدرس های از مدرسه رسول الله صلی الله علیه وسلم

اختر اللغة

اختر سوره

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share