مباحثی پیرامون نواقض اسلام
کتابی که پیش رو دارید، در اصل، درسهایی است که در شرح کتاب «نواقض الاسلام» اثر شیخ الاسلام رحمه الله ارائه شده است...این کتاب، حاوی اصولی است که پایه و اساس دین، بهشمار میآید؛ الله متعال برای تبیین این اصول، پیامبرانش را به سوی جنها و انسانها فرستاده و دینش را در قالب دو وحی نازل نموده و مردم را دو دسته گردانیده و به برپایی دین و شریعتش با زبان و شمشیر دستور داده است.نویسنده : عبدالعزیز الطریفی
ناشر : المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/321759
كتب عشوائيه
- روزی در خانه رسول الله صلی الله علیه وآله وسلمدر این کتاب به قرنهایی سپری شده باز میگردیم و صفحات تاریخ گذشته را ورق میزنیم، آن را میخوانیم و در سطرهای آن درنگ میکنیم. و از طریق حرفها و کلمهها در درون خانهی رسول الله ص به زیارت او میپردازیم. وارد خانهاش میشویم و اوضاع و احوالش را میبینم و سخنش را میشنویم. فقط یک روز در خانة پیامبر زندگی میکنیم.
نویسنده : عبد الملك القاسم
مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى - عبدالقادر ترشابی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255885
- روش نماز رسول الله صلى الله عليه وسلم-
نویسنده : عبدالعزيز بن عبدالله بن باز
مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
ناشر : المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/199756
- خوشبختی از خیال تا حقیقتخوانندة گرامی، اینک در راهی از راههای خیر، و دری از درهای محبت، و راهی از راههای خوشبختی، همدیگر را دیدار میکنیم. از خداوند خواستاريم که روز قیامت این عمل را در ترازوی اعمالمان قرار دهد! راستی ای برادر عزیز، آیا خوشبختی یک خیال است یا یک واقعیت؟
نویسنده : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255786
- اهل بیت علیهم السلام از منظر محمد بن عبدالوهاب و دعوتگران اهل نجدبرای خانواده پیامبر صلی الله علیه وسلم بر امت حقی است که غیر آنان در آن حق شریک نیستند و مستحق محبت و دلسوزی بیش از حدی هستند که سایر قریش مستحق آن نیستند و قریش مستحق چیزی هستند که قبایل دیگر مستحق آن نیستند
نویسنده : خالد الزهرانی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/263838
- بررسی حجیت اخبار آحاد در عقیدهخبر واحد اصطلاحاً خبری است که تعداد راویان یا طرق روایت آن به تواتر نرسیده باشد به همین دلیل در مباحث سنت نزد برخی از اصولیین چنین خبری «مظنون الصدق» تلقی شده است. حجیت خبر واحد در اثبات عقاید محل خلاف است.
نویسنده : علی صارمی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/385591