قرآن كريم » فارسى » کتابها » دعاهاي جامع

  • دعاهاي جامع

    نويسنده در اين رساله دعاهاي جامع درگرفته از آيات و احاديث را اختيار كرده است. الله جل جلاله او را توفيق عنايت كرد تا آيات شامل دعاهاي جامع و احاديث صحيح را بياورد. البته پيش از آن، برخي از آداب دعا كردن را براي كسي كه مىخواهد مستجاب الدعا شود ذكر كرده و اوقات اجابت دعا و اسباب آن را نيز بيان نموده است.

    نویسنده : خالد الجریسی

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com - مؤسسة الجريسي

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/1135

    تحميل :دعاهاي جامع

كتب عشوائيه

  • نشانه‌های قیامت در پرتو روایات صحیحروز قیامت مرحله مهم و با اهمیتی در زندگی انسان است، و نمایان‌گر آنچه که برای انسان اتفاق می‌افتد, می‌باشد، از هنگام مرگ تا اینکه در بهشت یا در دوزخ مستقر شود..قیامت حق است, و در آمدنش هیچ شکی نیست، اما کی خواهد آمد، سوالی است که سید المرسلین در جوابش فرمود: «سؤال شده از سؤال کننده داناتر نیست (یعنی در این مورد، من از تو عالم‌تر نیستم)». و علم آن تنها خاص خداوند یگانه است. اما رسول گرامی در احادیث و سخنان پاکش ما را از نشانه‌های قیامت آگاه نموده است، لذا در این کتاب سعی شده؛ آن روایات و احادیث را انتخاب نموده و برای شما خوانندگان محترم ذکر نماییم، باشد که مایه عبرت، و تذکری برای همگان باشد.

    نویسنده : حسین تاجی گله داری

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/337976

    تحميل :نشانه‌های قیامت در پرتو روایات صحیحنشانه‌های قیامت در پرتو روایات صحیح

  • از قرآن و حدیث عقیده ات را بیاموزدراين رساله كوتاه ومختصر كه پيش نظرداريددريائي از معارف وعقايداسلامي جمع گرديده است كه مسائل مهم و اساسي اسلامي به عبارتي سهل به صورت پرسش و پاسخ مطرح گرديده است

    نویسنده : محمد جميل زينو

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/318511

    تحميل :از قرآن و حدیث عقیده ات را بیاموزاز قرآن و حدیث عقیده ات را بیاموز

  • شرح مسائل الجاهلیةمهمترين و شديدترين خطر كه متوجه انسان مي گردد، اينست كه: قلباً به آنچه رسول الله صلي الله عليه وسلم آورده ايمان نداشته باشد و اگر همراه با بي ايمان قلبي، نيكو دانستن اهل جاهليت را نيز اضافه كنيم در آن صورت خسارت و زيان وارده به نهايت خود خواهد رسيد اين نوشته يكي از نوشته‌هاي شيخ محمد بن سليمان التميمي رحمه الله است كه تحت نام ‏"‏مسائل الجاهلية التي خالف فيها رسول الله صلى الله عليه وسلم أهل الجاهلية" نگاشته شده و مشتمل بر 128 مسئله مي باشد.

    نویسنده : صالح بن فوزان الفوزان

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/291546

    تحميل :شرح مسائل الجاهلیةشرح مسائل الجاهلیة

  • مواد مخدر از ديد كَاه اسلام-

    نویسنده : عبد الله بن محمد الطيار

    مترجم : قريب الله مطيع

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/1117

    تحميل :مواد مخدر از ديد كَاه اسلام

  • گفتگویی آرام با دکتر محمد حسینی قزوینی شیعه اثنا عشریکتابی که پیش رو دارید گفتگویی است که اینجانب با یکی از علمای شیعه امامی انجام داده‌ام که در میان شیعیان ایران از جایگاه علمی بالایی برخوردار است و اینجانب با او رفاقت و دوستی دارم و او هر وقت که به مکه مشرف می شود به دیدارم می‌آید، و اگر این مطالب مربوط به مسئله‌ای عقیدتی نمی‌بود که دانستن آن برای هر مسلمانی – چه شیعه و چه سنی – مهم است من آن را چاپ و نشر نمی‌کردم.

    نویسنده : احمد غامدی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/286745

    تحميل :گفتگویی آرام با دکتر محمد حسینی قزوینی شیعه اثنا عشریگفتگویی آرام با دکتر محمد حسینی قزوینی شیعه اثنا عشری