قرآن كريم » فارسى » کتابها » نامه سرگشاده به برادران قرآنی نام

  • نامه سرگشاده به برادران قرآنی نام

    با شدت گرفتن روند تشیع صفوی در جامعه ایران، و قدرت یافتن غالیان شیعه، و کنار رفتن بسیاری از پرده‌ها و روی آب آمدن بسیاری از واقعیتها، حقانیت تلخ شرک‌آلودی که در کتابهای تشیع نهفته است، و صفوی مشربان از ظاهر کردن آن شرم داشتند، یکی پس از دیگری به بازار کاسبان مذهب اضافه می‌گردد..همیشه به برادران موحد و یکتاپرست ایرانی خود توصیه می‌کردم با این تازه نفسهایی که در مسیر راه توقف کرده‌اند، و در حال فرار از سرزمین افسانه‌ای محبت دروغین اهل بیت هستند به نرمی برخورد کنید، و به جای آنکه به آنها بتازید دست شفقت و مهر و دلسوزی به رویشان کشید، و از آب زلال زمزم توحید که در کنار کعبه ابراهیمی است به آنها بنوشانید. هرگز با آنها تنش ایجاد نکنید که آنها در راهند، اگر امروز نرسند فردا به حقیقت خواهند رسید. چرا که اینان جرأت و توان شکستن زنجیر تقلید مذهب صفویت را از گردن خود داشته‌اند، و این جرأت و مردانگی آنها را به سر منزل سعادت خواهد رسانید، و روزی درخواهند یافت که شهادت به خداوند را گواهی به صدق رسالت رسول اکرم ـ صلی الله علیه وآله وسلم ـ نیز همراهی می‌کند، و قرآن از زیر زمین نروئیده؛ بلکه آنرا پیامبری آورده است.

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/340412

    تحميل :نامه سرگشاده به برادران قرآنی نامنامه سرگشاده به برادران قرآنی نام

كتب عشوائيه

  • فاطمه زهرا رضی الله عنها، وفات یا شهادت؟این کتاب در مورد وفات فاطمه زهرا به بحث و بررسی می پردازد.

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/380477

    تحميل :فاطمه زهرا رضی الله عنها، وفات یا شهادت؟فاطمه زهرا رضی الله عنها، وفات یا شهادت؟

  • اسلام و بزرگداشت زن‏از آنجاييكه زن كار خطير تربيت اولاد را به عهده دارد، از نظر اسلام به عنوان مربى نسلها قرار داده شده و اصلاح جامعه مرهون صلاح و درستكارى زن مى‏باشد زيرا فرزندانى كه افراد جامعه را تشكيل مى‏دهند بدست او تربيت مى‏شوند و از ميان افراد جامعه دولت اسلامى شكل مى‏گيرد.

    نویسنده : محمد جميل زينو

    مترجم : محمد گل گمشادزهی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/256057

    تحميل :اسلام و بزرگداشت زن‏اسلام و بزرگداشت زن‏

  • ايمان به فرشتگان و تأثير آن در زندگى امت اسلامايمان داشتن به فرشتگان مترتب بر چند چيز خواهد بود: تصديق كردن بوجود آنها، مقام و منزلت آنها، اينكه آنها مانند انس و جن از بندگان و مخلوقات الله متعال اند، اينكه هيچ عملي نمى توانند انجام دهند مگر بفرمان الله، به هيچ وجه بخدا شرك نمى آورند، عرش با عظمت خدا را حمل مى كنند، بزرگترين و عظيمترين الله متعال اند، وغير از اينها

    نویسنده : صالح بن فوزان الفوزان

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/1141

    تحميل :ايمان به فرشتگان و تأثير آن در زندگى امت اسلامايمان به فرشتگان و تأثير آن در زندگى امت اسلام

  • أصول سه گانه توحيد-

    نویسنده : محمد بن عبد الوهاب

    مترجم : عبد الله جمعة البلوشي

    ناشر : موقع الجامعة الإسلامية بالمدينة المنورة

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/661

    تحميل :أصول سه گانه توحيدأصول سه گانه توحيد

  • غایة المرید شرح کتاب توحیدعلماي توحيد، اتفاق نظر دارند كه تاكنون كتابي در موضوع توحيد، مانند كتاب التوحيد نوشته نشده است. اين كتاب، كتاب دعوت است؛ دعوت بسوي توحيد. شيخ رحمه الله اقسام توحيد عبادت و توحيد اسما و صفات را بصورت اختصار در اين كتاب و همچنين شرك اكبر و اَشكال آنرا و اسباب هر يك از آنها را نوشته است. همچنين راههاي پاسداري و حمايت از توحيد نيز را هم بيان كرده‌اند.

    نویسنده : صالح بن عبد العزيز آل الشيخ

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255845

    تحميل :غایة المرید شرح کتاب توحیدغایة المرید شرح کتاب توحید