قرآن كريم » فارسى » کتابها » پنجاه و هشت اعتراض به قانون ازدواج موقت

  • پنجاه و هشت اعتراض به قانون ازدواج موقت

    شیعه‌ها قانونی دارند بنام ازدواج موقت، در میان ملل عالم تنها آنها‌ها هستند که تحت نام دین، ازدواجی شبیه به زنا را حلال می‌دانند و نه فقط حلال، بلکه که کاری ثواب می‌دانند! تو گویی سازندگان این مذهب قصد مسخره کردن اسلام را داشته‌اند و والله می‌خواستند که اسلام را مسخره کنند اگر نه، پس چرا از خر روایت می‌کنند که فلان خر از پدرش و او از جدش روایت کرده که... خوب، اینها نشانه سیاهی دل و حقد بی‌پایان است. به هر حال، شیعه‌های ساده لوح و بیخبر گمان می‌کنند قانون ازدواج موقت هم در قرآن است هم در کتاب سنی‌ها!!.

    نویسنده : محمد باقر سجودی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/340418

    تحميل :پنجاه و هشت اعتراض به قانون ازدواج موقتپنجاه و هشت اعتراض به قانون ازدواج موقت

كتب عشوائيه

  • کاوشی پیرامون بهشت و دوزخاينک بخش سوم از سلسله‌ مباحث روز قيامت ارائه‌ داده‌ می‌شود که‌ عبارت است از بحث و بررسی بهشت و دوزخ

    نویسنده : عمر بن سليمان الأشقر

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/257608

    تحميل :کاوشی پیرامون بهشت و دوزخکاوشی پیرامون بهشت و دوزخ

  • فاطمه زهرا رضی الله عنها، وفات یا شهادت؟این کتاب در مورد وفات فاطمه زهرا به بحث و بررسی می پردازد.

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/380477

    تحميل :فاطمه زهرا رضی الله عنها، وفات یا شهادت؟فاطمه زهرا رضی الله عنها، وفات یا شهادت؟

  • شيعه اثنا عشري؛ از همه جا از همه چيزبرای آن ها بازگو كنم و در این میان دی دم بهتر این است كه این مطالبی كه ما اصلا نمی‬دانیم را از كتاب های مختلف گلچین كنم و در یك كتاب واحد بیاورم تا كسانی هم كه واقعا دوست دارند از جهالت و گمراهی بیرون بیایند و از طرفی وقت لازم برای مطالعه ی منابع مختلف را ندادرند، حداقل با خواندن این یك كتاب تا حدودی حساب كار دستشان بیاید.

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/380494

    تحميل :شيعه اثنا عشري؛ از همه جا از همه چيزشيعه اثنا عشري؛ از همه جا از همه چيز

  • پنجاه و هشت اعتراض به قانون ازدواج موقتشیعه‌ها قانونی دارند بنام ازدواج موقت، در میان ملل عالم تنها آنها‌ها هستند که تحت نام دین، ازدواجی شبیه به زنا را حلال می‌دانند و نه فقط حلال، بلکه که کاری ثواب می‌دانند! تو گویی سازندگان این مذهب قصد مسخره کردن اسلام را داشته‌اند و والله می‌خواستند که اسلام را مسخره کنند اگر نه، پس چرا از خر روایت می‌کنند که فلان خر از پدرش و او از جدش روایت کرده که... خوب، اینها نشانه سیاهی دل و حقد بی‌پایان است. به هر حال، شیعه‌های ساده لوح و بیخبر گمان می‌کنند قانون ازدواج موقت هم در قرآن است هم در کتاب سنی‌ها!!.

    نویسنده : محمد باقر سجودی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/340418

    تحميل :پنجاه و هشت اعتراض به قانون ازدواج موقتپنجاه و هشت اعتراض به قانون ازدواج موقت

  • آوای بهشتیان و غوغای دوزخیانالله متعال نخست بهشت و دوزخ را ‌آفريد و سپس ابوالبشر؛ ‌‌‌آدم را ‌خلق كرد و در بهشت اسكان داد. و پس از مدتي ‌آدم و همسرش حوا را بخاطرانجام دادن كاري كه از ‌آن ممنوع شده بودند از بهشت اخراج كرد و به زمين فرستاد. و به ‌آنان وعده داد كه اگر اينبار آنها و فرزندانشان از فرمان خالق خود، سرپيچي نكنند، دوباره وارد بهشتشان سازد و هركس از فرمان الهي سر،باز زند او را به دوزخ افكند.

    نویسنده : عبد الحميد البلالي

    مترجم : عبدالله ریگی احمدی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/309753

    تحميل :آوای بهشتیان و غوغای دوزخیانآوای بهشتیان و غوغای دوزخیان