قرآن كريم » فارسى » کتابها » گزيده‌ای از اعتقادات ائمه سلف

  • گزيده‌ای از اعتقادات ائمه سلف

    کسی که آثار بجا مانده‌ی سلف صالح در زمینه اصول دین را دنبال کرده باشد. می‌بیند که در بیشتر مسائل با هم متفق القول هستند، و متوجه می‌شود که آنان به مسائل اعتقادی بسیار اهمیت می‌دادند خصوصاً در زمینه تعلیم و تربیت، برعکس امروز که می‌بینیم در میان برخی فرق و گروههای اسلامی، مسائل اعتقادی باعث اختلاف و کشمکشهای زیادی شده است. و من مقدمه‌ای بر اين كتاب نوشتم در رابطه با اهمیت توحید و یگانگی خداوند در زمینه ربوبیّت، الوهیّت، اسماء و صفات خداوند؛ و نیز تطابق آن با قرآن و سنت پیامبر صلى الله عليه وسلم، که این دو منبع چگونگى آنرا به طور کامل و تمام بیان نموده، و همچنین بیان نموده‌ام که چگونه دانشمندان اسلامی عقیده اسلامی را پاس داشته‌اند و تاثیر آن در جوامع خود تا به امروز در نسلهای بعد از خود بر همین راه و روش استمرار یافت.

    نویسنده : عبدالله الترکی

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض - سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/172213

    تحميل :گزيده‌ای از اعتقادات ائمه سلفگزيده‌ای از اعتقادات ائمه سلف

كتب عشوائيه

  • توبه کنندگان - داستان توبه تعدادی از بانوان عصر حاضردر اين رساله ي كوچك سرگذشت چند زن معاصر را مي‌خوانيد كه غرق در درياي معصيت و شهوت بوده اند، سپس به ياري پروردگار، سوار بركشتي توبه و استغفار گشته وخود را به ساحل نجات رسانيده‌اند را می خوانید

    نویسنده : محمد بن عبد العزيز المسند

    مترجم : عبدالله ریگی احمدی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/264564

    تحميل :توبه کنندگان - داستان توبه تعدادی از بانوان عصر حاضرتوبه کنندگان - داستان توبه تعدادی از بانوان عصر حاضر

  • راهکارهایی برای شاد زیستناين رسالـﮥ مبارك «وسائل مفيد براى زندﮔـى سعادتمند» مفهوم حقيقي سعادت وخوشبختي را بيان ميكند، كه در زندﮔـى هر إنسان بحيث يك هدف عالى وارزشمند بشمار ميرود، وآراي متعددى در مورد مفهوم حقيقى آن، ودر قسمت شيوﮤ تحصيل وبدست آوردن آن وجود دارد. عدﮤ اى از مردم ﭼـنان مـﭙـندارند كه سعادت وخوشبختى با جمع كردن ﭘـول ومال بدست ميآيد. وعدﮤ آنرا در سلامتى وصحت اجسام، ودر تأمين امن وامان در كشورها ميبينند. وعدﮤ ديـﮕـرى آنرا در رزق حلال، وحاصل نمودن علم مفيد وبا ثمر ميجويند. وبرخى آنرا در ايمان صادق، وعمل نيك، و ﭘـايدار ماندن بر آن ميبينند. ولى مفهوم سعادت وخوشبختي در صورتيكه با اصول واساسات شرعى توافق داشته باشد ميتواند اين همـﮥ امور را در بر گيرد.

    نویسنده : عبدالرحمن بن ناصر السعدی

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255889

    تحميل :راهکارهایی برای شاد زیستنراهکارهایی برای شاد زیستن

  • افسانه مذهب جعفریاطلاق عنوان «جعفری» بر شیعه امامیه به جهت اینکه آنان در فقه تابع مذهب امام جعفر صادق هستند و فقه آنان به امام جعفر صادق نسبت داده شده غلط و نادرست است زیرا کسانی که ادعای پیروی مذهب جعفری می کنند تابع فقه مشهور امام جعفر صادق نیستند یا تابع فقیهی نیستند که فقه جعفر را برایشان نقل کند بلکه آنها تابع هوی و هوس عده ای دروغ پرداز می باشند

    نویسنده : طه حامد الدلیمی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/263367

    تحميل :افسانه مذهب جعفریافسانه مذهب جعفری

  • احادیثی در فضایل خلفای راشدینصفحات تاریخ اسلام به مشیت الله تعالی بگونه ای رقم زده شد که بعد از وفات رسول الله، بهترین اصحاب او به خلافت برسند تا از اسلام نوپا در قبال اعداء الله و رسولش دفاع کنند و ایادی این معاندین را قطع نمایند. خلفای راشدین المهدیین در انجام این وظیفه خوش درخشیدند و علاوه بر جهاد با اعداء داخلی از مرتدین و مدعیان کذاب رسالت، توانستند ملک خبیث صاحب آن یدی که رساله رسول الله را پاره کرده بود را بر باد دهند و مردم مملکت فارس را از این یوغ ظلم و جور آزاد و رها سازند و تعالیم الهی اسلام را بر آنان عرضه دارند تا هر کس که خواهد از شرک مجوسی دست کشد و بر توحید اسلامی مشرف شود. و همین خلفای راشدین المهدیین بودند که در زمان خلافت آنان و به امرشان هیمنه روم فرو ریخت و همانان مسلمین را برای اسقاط بنیان حکومتها و حکام ظالم، متحد و جمع کردند تا ندای اسلام بر أسماع خلق عالم برسد تا بر آنان اختیار دیگری بنام اسلام در سعادت دنیوی و اخروی مهیا گردد.

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/316329

    تحميل :احادیثی در فضایل خلفای راشدیناحادیثی در فضایل خلفای راشدین

  • بردگی از دیدگاه اسلامدانشنامة جهان اسلام که با همکاری عدة کثیری از دانشمندان و محققان در دست تدوین است، همة موضوعات مربوط به دین اسلام و فرهنگ و تمدن سرزمینهای اسلامی را در بر می‌گیرد، و به یاری خداوند بتدریج منتشر خواهد شد. این کتاب بخشی از این دانشنامه می باشد.

    نویسنده : مصطفی حسینی طباطبایی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/267687

    تحميل :بردگی از دیدگاه اسلامبردگی از دیدگاه اسلام