قرآن كريم » فارسى » کتابها » احوال پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم در حج

  • احوال پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم در حج

    این کتاب روش جدیدی را در موضوع حج پیشکش می نماید که نمی توان آنرا احکام متعلق به حج نا مید، و نه هم برخی از فتاوای مر بوط به مسایل حج شمرد، بلکه سفری دلپسندی با پیامبر اکرم است که از لابلای ماخذ موثوق کتب سنت برگزیده و گرد آورده شده است که حجاج را با تأسی و پیروی پیامبر اکرم صلي الله عليه وآله وسلم با خود همراز و همسفر ساخته است.

    نویسنده : فيصل بن علي البعداني

    مترجم : قريب الله مطيع

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/253161

    تحميل :احوال پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم در حجاحوال پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم در حج

كتب عشوائيه

  • عقیده امام ابوحنیفه رحمه اللهتابي كه پيش رو داريد خلاصه‌ي عقيده‌ي امام ابوحنيفه رحمه الله عليه درباره‌ي توحيد، صفات خداوند، ايمان و صحابه و نيز موضع‌گيري ايشان در برابر متكلمان است. در اين خلاصه؛ موضع‌گيري امام در رابطه با علم كلام، بيان مي‌شود، در ادامه مي‌خوانيد كه امام از شرك و آن‌چه منجر بدان مي‌شود، نهي كرده و از آن بر حذر داشته است. و با برخي از اشكال شركي كه بوقوع پيوسته و امام و پيروان راستينش از آن‌ها نهي كرده‌اند، آشنا مي‌شويم.

    نویسنده : محمد بن عبدالرحمن الخمیس

    مترجم : حامد فیروزی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/291550

    تحميل :عقیده امام ابوحنیفه رحمه اللهعقیده امام ابوحنیفه رحمه الله

  • فرازهایی از عقیده اهل سنت و جماعتاین کتاب در مورد عقاید اهل سنت و جماعت می باشد.

    نویسنده : حافظ بن أحمد الحكمي

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/380475

    تحميل :فرازهایی از عقیده اهل سنت و جماعتفرازهایی از عقیده اهل سنت و جماعت

  • أحكام ويژه بانوانفصل اول: احكام كلي. فصل دوم: در بيان احكامي كه به آراستگي جسمي زن اختصاص دارد. فصل سوم: احكامي كه به عادت ماهانه و استحاضه و خون بعد از ولادت اختصاص دارد. فصل چهارم: احكامي كه به لباس و حجاب اختصاص دارد. فصل پنجم: در بيان احكامي كه به نماز زن اختصاص دارد. فصل ششم: احكامي كه در مورد مردگان به زن اختصاص دارد. فصل هفتم: احكامي كه در مورد روزه به زن اختصاص دارد. فصل هشتم: احكامي كه در مورد حج و عمره به زن اختصاص دارد. فصل نهم: احكامي كه به زناشويي و رشد و تقويت آن اختصاص دارد. فصل دهم و پاياني: در بيان احكامي كه كرامت زن را حفظ مي‌كند و عفت او را مصون مي‌دارد.

    نویسنده : صالح بن فوزان الفوزان

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/57887

    تحميل :أحكام ويژه بانوانأحكام ويژه بانوان

  • دفاع از آل و اصحاب پیامبركتابي كه در دستان شماست ردي بر كتاب اول تيجاني كسي كه ادعا مي كند سني بوده و سپس شیعه شده، به نام آنگاه هدايت شدم است كه گمراه كننده‌ترين، و ياوه‌گوترين و فريبنده‌ترين كتاب اوست. به طوري كه هر مسأله‌اي از آن را پيگيري كرده‌ و سپس با دليل درست و خبر موثق و حجت قانع‌كننده شبهات مطرح شده را رد كرده‌‌ایم تا حق ظاهر و باطل نابود شود. زيرا باطل نابود شدني است

    نویسنده : إبراهيم بن عامر الرحيلي - ابراهیم بن عامر رحیلی

    مترجم : دکتر عبدالرحیم ملازاده

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/280412

    تحميل :دفاع از آل و اصحاب پیامبردفاع از آل و اصحاب پیامبر

  • نامه سرگشاده به برادران قرآنی نامبا شدت گرفتن روند تشیع صفوی در جامعه ایران، و قدرت یافتن غالیان شیعه، و کنار رفتن بسیاری از پرده‌ها و روی آب آمدن بسیاری از واقعیتها، حقانیت تلخ شرک‌آلودی که در کتابهای تشیع نهفته است، و صفوی مشربان از ظاهر کردن آن شرم داشتند، یکی پس از دیگری به بازار کاسبان مذهب اضافه می‌گردد..همیشه به برادران موحد و یکتاپرست ایرانی خود توصیه می‌کردم با این تازه نفسهایی که در مسیر راه توقف کرده‌اند، و در حال فرار از سرزمین افسانه‌ای محبت دروغین اهل بیت هستند به نرمی برخورد کنید، و به جای آنکه به آنها بتازید دست شفقت و مهر و دلسوزی به رویشان کشید، و از آب زلال زمزم توحید که در کنار کعبه ابراهیمی است به آنها بنوشانید. هرگز با آنها تنش ایجاد نکنید که آنها در راهند، اگر امروز نرسند فردا به حقیقت خواهند رسید. چرا که اینان جرأت و توان شکستن زنجیر تقلید مذهب صفویت را از گردن خود داشته‌اند، و این جرأت و مردانگی آنها را به سر منزل سعادت خواهد رسانید، و روزی درخواهند یافت که شهادت به خداوند را گواهی به صدق رسالت رسول اکرم ـ صلی الله علیه وآله وسلم ـ نیز همراهی می‌کند، و قرآن از زیر زمین نروئیده؛ بلکه آنرا پیامبری آورده است.

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/340412

    تحميل :نامه سرگشاده به برادران قرآنی نامنامه سرگشاده به برادران قرآنی نام