مسک الختام شرح بلوغ المرام [ جلد ثانى ]
-نویسنده : محمد صدیق حسن خان قنوجی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/254957
كتب عشوائيه
- تئوری امامت درترازوی نقددر این نوشتار نویسنده میکوشد تا نشان دهد که تئوری امامت – آنچنانکه در بین اهل تشیع رایج است – در ترازوی نقد وزنی ندارد و نیازمند به تجدید نظر و بازسازی تئوریک است. توحید، نبوت و معاد اصول سه گانه ایست که تمام مسلمانها بدان اعتقاد داشته و ادعای ایمان بدون آن ناقص خواهد ماند. اما با مرور زمان در بین گروهی از مسلمین نظریة امامت بوجود آمد و کم کم با پر و بال دادن این نظریه آنرا اصلی از اصول دین خویش پذیرفته و برای آن مسایل و فضایل درست کرده اند، و فعلا نیز در تبلیغات رسانه ای اصول سه گانه ای اسلام را تحت الشعاع این فکر قرار می دهند. اما در داخل مذهب شیعه هستند کسانی که بعد از تحقیقات و با رجوع به کتاب و سنت و با استفاده از عقل خویش مسایلی چون امامت و خصوصا غایب شدن یکی از امامان را نپذیرفته و آنرا نقد می نمایند. آقای حجت الله نیکوئی در این کتاب غیبت یکی از امامان و حتی نظریة امامت را به چالش می کشد، و در پرتو عقل و خرد این مسایل را خرافاتی بیش نمی داند. اداره ی سایت عقیده کتاب تئوری امامت در ترازوی نقد تألیف آقای نیکوئی را در این مبحث کتابی مناسب دانسته خدمت شما خوانندگان و دانش پژوهان گرامی تقدیم میدارد.
نویسنده : حجت الله نیکویی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/287333
- حکمت در دعوت و تبلیغيكي از عوامل ضعف و ركود حركت دعوت و اصلاح، عدم آشنائي برخي از مربيان و دعوتگران و مبلغان از رهنمودها و نحوهء عمل پيامبر اسلام و شيوههاي حكيمانه و ابرازي است كه ايشان در راه دعوت و اصلاح بكار میگرفتند، اين كتاب بيانگر اين مفهوم و حكمت در دعوت و اصلاح میباشد.
نویسنده : صالح بن عبد الله بن حميد
مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
ناشر : المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/138800
- کتاب توحیدکتاب توحید
نویسنده : محمد بن عبد الوهاب
مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/253203
- حكمت و فقه روزه (همراه با مسائلى درباره زكات فطر)با توجه به آرا و نظریات مختلف علمای اسلام در مسایل فقهی عموماً و در مورد زکات فطر خصوصاً که محل احترام و ارزش هستند، از جهاتی قابل نقد، بررسی، تجزیه، تحلیل و ترجیح نیز میباشند، چون همة مردم قدرت استنباط احکام را ندارند و همچنین توانایی نقد و بررسی آرا و نظریات را ندارند، با مشاهده شدن بلاتکلیفی بسیاری از مردم در چگونگی پرداخت فطریة خود و تماس مکرر و اصرار عدهای بر اظهار نظر در این فریضة الهی، شرعاً نوشتن این مطالب را هر چند کم است ولى مورد لوزم مىباشد.
نویسنده : عبدالعزیز قاضی زاده
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/174494
- آوای بهشتیان و غوغای دوزخیانالله متعال نخست بهشت و دوزخ را آفريد و سپس ابوالبشر؛ آدم را خلق كرد و در بهشت اسكان داد. و پس از مدتي آدم و همسرش حوا را بخاطرانجام دادن كاري كه از آن ممنوع شده بودند از بهشت اخراج كرد و به زمين فرستاد. و به آنان وعده داد كه اگر اينبار آنها و فرزندانشان از فرمان خالق خود، سرپيچي نكنند، دوباره وارد بهشتشان سازد و هركس از فرمان الهي سر،باز زند او را به دوزخ افكند.
نویسنده : عبد الحميد البلالي
مترجم : عبدالله ریگی احمدی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/309753












