قرآن كريم » فارسى » کتابها » فرصتهای کسب پاداش [بیش از 150 سبب داخل شدن به بهشت به توفیق خداوند متعال]
فرصتهای کسب پاداش [بیش از 150 سبب داخل شدن به بهشت به توفیق خداوند متعال]
این کتاب در مورد موضوعهایی مربوط به بعضی از فضایلِ اعمالی است که از کتابِ خداوندِ متعال یعنی قرآن و آن احادیثی که به صورتِ صحیح به پیامبر اکرم نسبت داده شده است اسم اين كتاب «فرصتهای کسب پاداش – و بیش از 150 سبب واردکنندهی بهشت» به رحمت و عفو و گذشت و منّت خداوند سبحان، مي باشد.نویسنده : نایف بن ممدوح بن عبدالعزیز آل سعود
مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/256050
كتب عشوائيه
- راهکارهایی برای شاد زیستناين رسالـﮥ مبارك «وسائل مفيد براى زندﮔـى سعادتمند» مفهوم حقيقي سعادت وخوشبختي را بيان ميكند، كه در زندﮔـى هر إنسان بحيث يك هدف عالى وارزشمند بشمار ميرود، وآراي متعددى در مورد مفهوم حقيقى آن، ودر قسمت شيوﮤ تحصيل وبدست آوردن آن وجود دارد. عدﮤ اى از مردم ﭼـنان مـﭙـندارند كه سعادت وخوشبختى با جمع كردن ﭘـول ومال بدست ميآيد. وعدﮤ آنرا در سلامتى وصحت اجسام، ودر تأمين امن وامان در كشورها ميبينند. وعدﮤ ديـﮕـرى آنرا در رزق حلال، وحاصل نمودن علم مفيد وبا ثمر ميجويند. وبرخى آنرا در ايمان صادق، وعمل نيك، و ﭘـايدار ماندن بر آن ميبينند. ولى مفهوم سعادت وخوشبختي در صورتيكه با اصول واساسات شرعى توافق داشته باشد ميتواند اين همـﮥ امور را در بر گيرد.
نویسنده : عبدالرحمن بن ناصر السعدی
مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255889
- زیارت قبور بین حقیقت و خرافات [ فصل پنجم كتاب: راه نجات از شرِّ غلاة ]این کتاب بخشی از مجموعهی پنج قسمتي«راه نجات از شر غلات» است که در سالهاي پنجاه تا پنجاه و چهار نوشته شد و مباحث ذيل را شامل میشود: علم غيب, امامت, بحث در ولايت و حقيقت آن(که تا کنون چاپ نشده) بحث در شفاعت, بحث در غلو و غاليان که به ضميمهی شفاعت به چاپ رسيد, و بحث در حقيقت زيارت و تعمير مقابر, که به نام زيارت و زيارتنامه منتشر شد.
نویسنده : حیدر علی قلمداران
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/267506
- بلوغ المرام من أدلة الأحکامکتاب" بلوغ المرام"مجموعه ای مختصر از احادیث احکام است که محدث بزرگ امام احمد بن حجر عسقلانی رحمة الله علیه با دقت وکوشش فراوان از کتابهای معتبر ذیل جمع آوری نموده است: 1- مسند امام احمد بن حنبل 2- صحیح امام بخاری 3- صحیح امام مسلم 4 - سنن ابو داود 5- جامع امام ترمذی 6- سنن نسایی 7- سنن ابن ماجه 8- مؤطا امام مالک 9- مصنف ابن ابی شیبه 10- صحیح ابن خزیمه 11- صحیح ابن حبان 12- مستدرک حاکم 13- سنن کبری امام بیهقی 14- سنن دارقطنی15-معجم طبرانی 16- مسند بزار. مجموع کل احادیث این کتاب ارزشمند که بیان کننده ادله ی احکام است شامل 1358 حدیث می باشد، که امام ابن حجر عسقلانی با درایت ودقت آنها را برگزیده وبعد از هر حدیث درجه ی آن وکسانی که آن را روایت کرده اند؛ ذکر نموده است. کتاب "بلوغ المرام" پیوسته مورد توجه علما ودانشجویان حدیث نبوی بوده است
نویسنده : ابن حجر العسقلاني - ابن حجر عسقلانی
مترجم : حسین تاجی گله داری
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255802
- پنجاه و هشت اعتراض به قانون ازدواج موقتشیعهها قانونی دارند بنام ازدواج موقت، در میان ملل عالم تنها آنهاها هستند که تحت نام دین، ازدواجی شبیه به زنا را حلال میدانند و نه فقط حلال، بلکه که کاری ثواب میدانند! تو گویی سازندگان این مذهب قصد مسخره کردن اسلام را داشتهاند و والله میخواستند که اسلام را مسخره کنند اگر نه، پس چرا از خر روایت میکنند که فلان خر از پدرش و او از جدش روایت کرده که... خوب، اینها نشانه سیاهی دل و حقد بیپایان است. به هر حال، شیعههای ساده لوح و بیخبر گمان میکنند قانون ازدواج موقت هم در قرآن است هم در کتاب سنیها!!.
نویسنده : محمد باقر سجودی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/340418
- شرح مسائل الجاهلیةمهمترين و شديدترين خطر كه متوجه انسان مي گردد، اينست كه: قلباً به آنچه رسول الله صلي الله عليه وسلم آورده ايمان نداشته باشد و اگر همراه با بي ايمان قلبي، نيكو دانستن اهل جاهليت را نيز اضافه كنيم در آن صورت خسارت و زيان وارده به نهايت خود خواهد رسيد اين نوشته يكي از نوشتههاي شيخ محمد بن سليمان التميمي رحمه الله است كه تحت نام "مسائل الجاهلية التي خالف فيها رسول الله صلى الله عليه وسلم أهل الجاهلية" نگاشته شده و مشتمل بر 128 مسئله مي باشد.
نویسنده : صالح بن فوزان الفوزان
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/291546