قرآن كريم » فارسى » کتابها » گفتاری پیرامون قضا و قدر

  • گفتاری پیرامون قضا و قدر

    ایمان به قدر یکی از اصولی است که دین اسلام فرد بدون اعتقاد بدان کامل نمی‌گردد، نصوصی که دال بر قدرت خدا هستند و پرده از این حقیقت برمی‌دارند و به ایمان آوردن به قضا و قدر دستور می‌دهند فراوانند

    نویسنده : عمر بن سليمان الأشقر

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/257610

    تحميل :گفتاری پیرامون قضا و قدرگفتاری پیرامون قضا و قدر

كتب عشوائيه

  • مقدمه علم حدیثاين کتاب به انضمام تحقيق در احاديث متعه و روزه شوال از دو بخش تشکيل شده است: بخش اول آن از طريق تئوري و با زبان ساده، علم حديث را به دانشجوي اين علم معرفي مي‌کند و براي فهم علم حديث نوشته شده است، و در بخش پاياني جهت پويايي ذهن دانشجويان اين علم، دو مبحث تحقيقي ارائه شده است.

    نویسنده : آدم غلامی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/287324

    تحميل :مقدمه علم حدیثمقدمه علم حدیث

  • توسل جايز و غير جايزتوسل از مهمترين انواع عبادتها است، كه عظمت آن بر بسياري مخفي است، و براي تقرب به خداوند توسل غير مشروع انجام مىدهند، كه آنها را به ورطه شرك وارد مىكند

    نویسنده : عبد العزيز بن عبد الله الجهني

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/685

    تحميل :توسل جايز و غير جايزتوسل جايز و غير جايز

  • عقيدهء أهل سنت وجماعتسپاس خدايي را كه در هر دوره و زماني پس از پيامــبران، عده اي از اهل علم را برمىگزيند تا كساني را كه گمراه شده اند به سوى هدايت خداوندى دعوت كنند. آن ها بر اذيت و آزار مردم صبر و شكيبايي مىكنند، با كتاب خـدا ـ‌ قرآن ‌ـ مردگان را زنده مىكنند، و با نور الهى، نابينايان را روشنايى وبصيرت مىبخشند. چه انسان هايي كه به دست شيطان كشته شدند و اينان زنده شان كرده اند و چه بسيار گمراهان و گم شدگاني كه راه هدايت را از آنان آموخته اند. چه آثار خوبي از آن ها كه بر روح و جان مردم اثر گذاشت و چه تأثير بد مردم بر آن ها . آنان تحريف و تبديل افراط و غلوكنندگان، و تأويل جاهلان و نادانان را از كتاب خدا برطرف مىكنند. واى بر آنان كه پرچم هاى بدعت را برافراشته اند و ريسمان فتنه را بر دوش گرفته اند، آن ها كه در كتاب خدا اختلاف مىاندازند وبا آن مخالف هستند و بر جدايي از قرآن اجماع مىكنند. بر خدا، در خدا، و در كتاب خدا، به دور از آگاهي و معرفت سخن مىگويند، با زبان قرآن و مانند قرآن سخن مىگويند، و نادانان را با مثل ومانندها مىفريبند. پس، ازفتنه ي گمراهان به خدا پناه مىبريم . كتاب حاضر كه به طور خلاصه عقيده ي اهل سنت و جماعت را بيان مىكند به فارسى زبانانِ جهان تقديم مىشود. اميد است كه خوانندگان محترم، كاستي ها و كمبودها را ناديده انگارند و عقيده ي اهل سنت و جماعت را از ضمير پاك خود بياموزند.

    نویسنده : محمد صالح العثیمین

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/669

    تحميل :عقيدهء أهل سنت وجماعتعقيدهء أهل سنت وجماعت

  • دروغگویان را بشناسید. پاسخی کوتاه به دروغهای تیجانیدر اين كتاب با بعضي از دروغ ها و تهمت هاي تيجاني كسي كه ادعا مي كند سني بوده و بعدا شيعه شده آشناشده و ارزش كتابها و گفته هاي تيجاني را متوجه مي شويد مؤلف محترم در اين كتاب بعضي از دروغ هاي تيجاني را برشمرده و به تناقض گويي هاي وي اشاره كرده است

    نویسنده : عثمان بن محمد الخميس

    مترجم : جعفر تقی زاده

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/263828

    تحميل :دروغگویان را بشناسید. پاسخی کوتاه به دروغهای تیجانیدروغگویان را بشناسید. پاسخی کوتاه به دروغهای تیجانی

  • راه نجات از شر غلاةدر كتاب «راه نجات از شر غلات» پنج بحث به ميان آورده شده است: بحث در اختصاص علم غيب به خدا بحث در ولايت و حقيقت آن بحث شفاعَت زيارت قبور بين حقيقت و خرافات بحث غُلات.

    نویسنده : حیدر علی قلمداران

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/385595

    تحميل :راه نجات از شر غلاةراه نجات از شر غلاة