قرآن كريم » فارسى » کتابها » امام شافعی و شاگردان مکتب بغداد و مصر (مذهب قدیم و جدید)

  • امام شافعی و شاگردان مکتب بغداد و مصر (مذهب قدیم و جدید)

    این کتاب در زمینه یکی از ائمه اربعه اهل سنت و فضایل ایشان و شاگردان و مذهب قدیم و جدید ایشان صحبت می کند.

    نویسنده : علی آقا صالحی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/371687

    تحميل :امام شافعی و شاگردان مکتب بغداد و مصر (مذهب قدیم و جدید)امام شافعی و شاگردان مکتب بغداد و مصر (مذهب قدیم و جدید)

كتب عشوائيه

  • قواعد ناب در تعبير خواب [ القواعد الحسنى في تأويل الرؤى ]قواعد ناب در تعبير خواب [ القواعد الحسنى في تأويل الرؤى ]: (40) قاعده در آموزش تعبير خواب با مثالهای واقعی در گذشته و حال. - مقدمه دانشمند بزرگوار دکتر عبدالله بن عبدالرحمن الجبرين. - مقدمه شيخ: عبدالله بن سليمان المنيع.

    نویسنده : عبد الله بن محمد السدحان

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/2187

    تحميل :قواعد ناب در تعبير خواب [ القواعد الحسنى في تأويل الرؤى ]قواعد ناب در تعبير خواب [ القواعد الحسنى في تأويل الرؤى ]

  • شیعه و اهل بیتشیعه مذهب حقیقی و عقاید واقعی شان را نمی‌شناسند. آنها نسبت به حقيقت مذهبي كه به آن معتقدند و آن را به ارث برده اند، در جهل كامل و غفلت عميق به سر می‌برند و با نام دوستي اهل بيت پيامبر صلی الله علیه وآله وسلم فريب خورده اند. آنان حتي اهل بيت را نمی‌شناسند؛ چون شیعیان، منظورشان از اهل بيت، اهل بيت پيامبر نيست بلكه در پس اين كلمات، اهل بيت علي رضی الله عنه را در نظر دارند نه اهل بيت پيامبر را. حتي تمام فرزندان علي را جزو اهل بيت نمي‌دانند با این كه فاطمه، دختر پيامبر آنها را به دنيا آورده است. پس در واقع منظورشان از اهل بيت، کسانی است كه تعدادشان كمتر از انگشتان يك دست است؛ همچنان كه خواننده در این کتاب خواهد دید. نویسنده اين كتاب را براي اين فريب خوردگان شیعه نوشته است؛ ‌همان كساني كه حقيقت شيعه و اصل عقايد آنها را نمي‌شناسند؛ تا شاید خداوند آنها را توفیق دهد و به راه راست باز گردند و بفهمند كه اهل بيت پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم و حتي اهل بيت علي رضی الله عنهم موافق شيعه و عقايد آنها نيستند.

    نویسنده : إحسان إلهي ظهير

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/321757

    تحميل :شیعه و اهل بیتشیعه و اهل بیت

  • چهل حدیث در احکام بانواناين مجموعة احاديث نبوى كه متعلق به احكام شريعت است ويژه زنان می‌باشد، آنرا جمع كرده و ترتيب دادم و اميدوارم نفع آن به همگان برسد، كوشيدم كه فقط چهل حديث باشد آنهم بخاطر آسان بودن حفظ آن، و تأسى به علماى سابقين كه در فنون مختلف چهل حديث را جمع آورى می‌کردند، و آنرا ترتيب داده‌ام به روش كتاب و باب و تعداد آن به چهل و سه حديث رسيد، كه بر خود لازم دانستم تا تمامي آن از احاديث شيخين (بخاري و مسلم) [متفق عليه] يا يكى از آنها، يا اينكه اهل و علماى حديث حكم صحت و خوب به آن داده باشند.

    نویسنده : محمد بن شاكر الشريف

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/1215

    تحميل :چهل حدیث در احکام بانوانچهل حدیث در احکام بانوان

  • تحفه اثنا عشریاين رساله‌اى است در كشف حال شيعه و بيان اصول و مآخذ مذهب ايشان و طريق دعوت ايشان ديگران را به مذهب خود و بيان اسلاف ايشان و رواة اخبار و احاديث ايشان و بيان نبذى از عقايد ايشان در باب الوهيت و نبوت و امامت و معاد و نقل بعضى از مسايل فقهيه ايشان كه مآخذ آنها از اصول ملت حنيفيه مخفى و پوشيده است و ذكر پاره اى از اقوال و افعال ايشان در حق صحابه و ازواج مطهرات و اهل بيت نبوى رحمة الله عليهم اجمعين و اين رساله را تحفه اثنا عشريه نام نهاده شد.

    نویسنده : عبدالعزیز بن ولی الله دهلوی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/258404

    تحميل :تحفه اثنا عشریتحفه اثنا عشری

  • بررسی سنت نبوی در نوشته‌های دشمنان اسلام و پاسخ به آنهادر روزگار ما دشمن بکلی خروشیده، و همه پیروان و دوستداران خود را برای ایجاد شبهه‌هایی که در حقیقت بهتان و دروغی بیش نیستند به حرکت در آورده‌ است، آنان همان دروغهای گذشتگان خود را آورده‌ و تاکتیک‌های خود را براساس آنها پایه‌ریزی کرده‌اند، آنها نص را تحریف می‌کنند تا معنی دیگری ببخشد، و یا نص را بی سرو ته می‌کنند تا معنی اصلی از آن فهم نشود

    نویسنده : عماد السید شربینی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/291555

    تحميل :بررسی سنت نبوی در نوشته‌های دشمنان اسلام و پاسخ به آنهابررسی سنت نبوی در نوشته‌های دشمنان اسلام و پاسخ به آنها