قرآن كريم » فارسى » کتابها » همسران پاک پیامبر و فلسفه تعدد آنها

  • همسران پاک پیامبر و فلسفه تعدد آنها

    مادران پاکیزه مؤمنان، آنانی که بعد از وفات رسول خدا در خانه آن حضرت بودند، همگی‌شان آموزگاران، مربیان، مصلحان و مفتیان برای زنان و مردان امت اسلامی در همه موضوعات زنانگی و احکام شرعی و آداب زناشویی و دستورات نبوی بودند، و خود نمونه‌های شایسته‌ای در خوبی و نیکی و احسان بودند، همچنان که رسول خدا نمونه کامل و برجسته و خوش‌اخلاق در معاشرت با همسران خود بود این کتاب سیرت ان انسانهای فرشته صفت را بیان می دارد.

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/316322

    تحميل :همسران پاک پیامبر و فلسفه تعدد آنهاهمسران پاک پیامبر و فلسفه تعدد آنها

كتب عشوائيه

  • تحقیقی پیرامون اجتهاد ائمهاین کتاب در زمینه رفع سرزنش از ائمه دین می باشد و اینکه آن ها اجتهاداتی نموده اند که معذور می باشند و ممکن است درست یا خطا باشد و ما باید تابع دلیل باشیم و از طرفی آنها را هم بخاطر اجتهاداتشان معذور بدانیم و حرمت آنها را حفظ کنیم.

    نویسنده : أحمد بن عبدالحليم بن تيميه - معروف به شیخ الاسلام ابن تیمیه

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/380471

    تحميل :تحقیقی پیرامون اجتهاد ائمهتحقیقی پیرامون اجتهاد ائمه

  • حجة الله البالغهشاه ولی الله رحمه الله اثر گران سنگ علمی ـ اجتماعی خود حجت الله البالغه را به عربی نوشت است. در این کتاب صدای احیاگری و بازگشت به خلوص اولیه ی فرهنگ و علوم اسلامی، با تاکید بر قرآن و حدیث ، و نیز چاره اندیشی های اجتماعی برای حل معضلات مسلمانان در داده است... در مقدمه این کتاب می خوانیم...: بطور یقین ستون علم یقینی و رأس آن‌ها، مبنای فنون دینی و اساسی آن‌ها، علم حدیث است که در آن قول، فعل و تقریر افضل المرسلین ذکر می‌گردند، پس این‌ها چراغ‌های تاریکی و نشانه‌های راهنمایی مانند، ماه درخشنده شب چهارده هستند، هرکسی به آن‌ها گردن نهد و حفظ نماید، به رشد و هدایت رسیده به خیر کثیر نایل می‌گردد، و هرکسی روگردانی و اعراض نماید گمراه شده، در ورطه هلاکت می‌افتد و به جز ناامیدی و خسران چیزی گیرش نمی‌آید، زیرا آن حضرت صلى الله عليه وآله وسلم مردم را به امر، نهی، انذار، تبشیر، پند و امثالی بیدار نموده است که آن‌ها مانند قرآن و یا بیش از آن هستند، و این علم طبقاتی، و اهل آن بین هم درجاتی دارند، و برای آن پوسته‌ای که در داخلش مغز، و صدفی است که اندرون آن مروارید، وجود دارد.

    نویسنده : شاه ولی الله دهلوی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/321761

    تحميل :حجة الله البالغهحجة الله البالغه

  • حقيقت تصوف و ديدگاه صوفيه دربارة اصول عبادت و دين اسلاماين كتاب در مورد ديدگاه صوفيه درباره اصول عبادت و دين اسلام مي باشد. صوفیه که برای خودشان، در عبادت برخلاف آنچه که خداوند مشخص کرده، قوانینی وضع کرده‌اند. و این امر با بیان حقیقت عبادت در اسلام و انحرافات صوفیه از اصول اصلی عبادت، در اين كتاب بیشتر آشکار می‌شود.

    نویسنده : صالح بن فوزان الفوزان

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض - سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/1168

    تحميل :حقيقت تصوف و ديدگاه صوفيه دربارة اصول عبادت و دين اسلام

  • گزیده ای از خطبه های نماز جمعهاین کتاب گزیده ای از خطبه های نماز جمعه حرمین شریفین می باشد که توسط خطبای معروف بیت الله الحرام در مکه مکرمه و مسجد نبوی در مدینه منوره ایراد شده است

    نویسنده : جماعة من العلماء

    مترجم : عبد الله حيدري

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/266006

    تحميل :گزیده ای از خطبه های نماز جمعهگزیده ای از خطبه های نماز جمعه

  • قیامت صغری و علایم قیامت کبریروزی حرکت انسانی متوقف می‌شود، روزی فرا می‌رسد که حیات انسانی به نهایت خواهد رسید، حتی همه جهان هستی نابود خواهد شد، ستارگان خاموش می‌گردند، امواج دریاها متوقف می‌شوند، نباتات خشک و آب چشمه و جویبارها دگر بیرون نمی‌آیند. آنروز روز قیامت است

    نویسنده : عمر بن سليمان الأشقر

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/257604

    تحميل :قیامت صغری و علایم قیامت کبریقیامت صغری و علایم قیامت کبری