قرآن كريم » فارسى » کتابها » آیات منتخبات

  • آیات منتخبات

    این کتابچه جزوه‌ای است به عنوان آيات منتخبات كه داخل نصاب درسی حوزه‌های علمیه اهل سنت بلوچستان و برای طلاب اهل سنت مي باشد

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/316446

    تحميل :آیات منتخباتآیات منتخبات

كتب عشوائيه

  • بهترین انسان ها بعد از پیامبرانخداوند پیامبرش را در میان گروهی از خلق خود یعنی اصحاب برگزیده است که او را بر جان و مال خود برتری داده‌اند و در هر حال خود را فدای ایشان نموده‌اند آنان آموزه‏های دین را رساندند و دلسوزانه مسلمانان را نصیحت نمودند و با اجتهادات زیبا و پر برکت خود، راه‏های دین را تهذیب و پاک نمودند و اسباب آن را تقویت نموده تا آثار نعمت‏های خدا بر مردم تبلور شد، و دینش پابرجا و استوار گردید و خط و نشانه‏هایش واضح و آشکار گردید.

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : وزارت اوقاف و شؤون اسلامی کویت

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255763

    تحميل :بهترین انسان ها بعد از پیامبرانبهترین انسان ها بعد از پیامبران

  • شاگردان مكتب نبوتترديدي نيست که خداوند پيامبر گرامي‏اش صلى الله عليه وآله وسلم را بهترين انسان روي زمين قرار داد، و طبيعي است که براي بهترين پيامبري که با کاملترين کلام خدا و براي بهترين امت مبعوث شده، بهترين ياران و صحابه برگزيده شوند. لذا همچنان که از بين صد و بيست و چهار هزار پيامبر، رسول گرامي ما بهترين پيام‏آور الهي هستند، قطعا صحابه ايشان هم بهترين ياران و جان نثاراني هستند

    نویسنده : محمود المصري

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/156092

    تحميل :شاگردان مكتب نبوتشاگردان مكتب نبوت

  • عقيدهء أهل سنت وجماعتسپاس خدايي را كه در هر دوره و زماني پس از پيامــبران، عده اي از اهل علم را برمىگزيند تا كساني را كه گمراه شده اند به سوى هدايت خداوندى دعوت كنند. آن ها بر اذيت و آزار مردم صبر و شكيبايي مىكنند، با كتاب خـدا ـ‌ قرآن ‌ـ مردگان را زنده مىكنند، و با نور الهى، نابينايان را روشنايى وبصيرت مىبخشند. چه انسان هايي كه به دست شيطان كشته شدند و اينان زنده شان كرده اند و چه بسيار گمراهان و گم شدگاني كه راه هدايت را از آنان آموخته اند. چه آثار خوبي از آن ها كه بر روح و جان مردم اثر گذاشت و چه تأثير بد مردم بر آن ها . آنان تحريف و تبديل افراط و غلوكنندگان، و تأويل جاهلان و نادانان را از كتاب خدا برطرف مىكنند. واى بر آنان كه پرچم هاى بدعت را برافراشته اند و ريسمان فتنه را بر دوش گرفته اند، آن ها كه در كتاب خدا اختلاف مىاندازند وبا آن مخالف هستند و بر جدايي از قرآن اجماع مىكنند. بر خدا، در خدا، و در كتاب خدا، به دور از آگاهي و معرفت سخن مىگويند، با زبان قرآن و مانند قرآن سخن مىگويند، و نادانان را با مثل ومانندها مىفريبند. پس، ازفتنه ي گمراهان به خدا پناه مىبريم . كتاب حاضر كه به طور خلاصه عقيده ي اهل سنت و جماعت را بيان مىكند به فارسى زبانانِ جهان تقديم مىشود. اميد است كه خوانندگان محترم، كاستي ها و كمبودها را ناديده انگارند و عقيده ي اهل سنت و جماعت را از ضمير پاك خود بياموزند.

    نویسنده : محمد صالح العثیمین

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/669

    تحميل :عقيدهء أهل سنت وجماعتعقيدهء أهل سنت وجماعت

  • حجابخواهر مسلمان! آنهايي كه به نام آزادي و دموكراسي مي‌خواهند عزت و كرامت و حرمت اسلامي‌ات را پايمال نمايند و تو را به كوچه و خيابان بكشند، دلسوز و خواهان آزادي‌ات نيستند بلكه مي‌خواهند جامعة اسلامي را به فساد بكشند.

    نویسنده : محمد بن أحمد بن إسماعيل المقدم

    مترجم : عبدالقادر ترشابی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/291287

    تحميل :حجابحجاب

  • علمای شافعی و توحید در عبادتموضوع توحيد در عبادت، موضوعي است بس عظيم و بسيار با اهميّت، تا آنجا که همه‌ي پيغمبران به خاطر آن بر انگيخته شده و همه‌ي کتاب‌هاي آسماني به خاطر ابلاغ آن فرود آمده و همه‌ي شريعت‌ها به خاطرآن تدوين و تشريع گرديده‌اند و بازار جهاد در راستاي حفاظت از آن به وجود آمده است. انسانها به خاطر آن به دو گروه ـ بهشتي و جهنّمي‌ـ تقسيم گرديده‌اند

    نویسنده : عبدالله بن عبدالعزیز العنقری

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/258490

    تحميل :علمای شافعی و توحید در عبادتعلمای شافعی و توحید در عبادت